Enginyeria Vibroacústica
 
català : español : english

Linkedin RSS
 
Home Empresa Serveis Actualitat Contacte
 
  Projectes recents
 
 
 

Aïllament d'un edifici contra les vibracions induïdes per ferrocarril soterrat

  • Façana principal
  • Procés d'instal·lació de les molles

L’edifici on s’ubica l’Hotel Ohla Eixample es troba al carrer Cňrsega de Barcelona, per sota del qual hi circula la infraestructura ferroviŕria dels FGC. Des de l’edifici hi ha una percepció alta de les vibracions causades per la infraestructura, i la direcció de l’hotel té la voluntat d’assolir un nivell de vibració de confort pels futurs clients de l’hotel Ohla Eixample.

Es desenvolupa una campanya de mesures del nivell d’immissió de vibracions a l’interior de l’edifici existent per conèixer el nivell de vibració de partida.

 

A partir del contingut en freqüència, es defineixen les propietats de les mesures correctores necessàries per tal de reduir els nivells de vibració. S’utilitza un sistema d’aïllament passiu a base de molles d’acer d’elevada flexibilitat.

 

Aquest sistema s’instal·la als pilars de la planta baixa i de la planta S-1 de l’edifici, de manera que l’edifici sigui flotant de molles en amunt.

 

Es realitzen mesuraments del nivell de vibració després de la implementació de les mesures correctores per tal de comprovar la seva eficàcia. Es comprova que s’assoleixen els objectius plantejats.

Comparteix-ho a...

Twitter Facebook
 
 
© 2012 AV Ingenieros - Avís legal - info@avenginyers.com - Tel. (+34) 936 74 31 91 - Disseny web MONTAWEB.com