Enginyeria Vibroacústica
 
català : español : english

Linkedin RSS
 
Home Empresa Serveis Actualitat Contacte
 
  Projectes recents
 
 
 

Estudi d’impacte acústic de les obres de remodelació de l’estació de Gràcia dels FGC

  • Determinació de l'emissió sonora d'una màquina de micropilots
  • Determinació de l'emissió sonora d'una apantalladora
  • Nivells d'immissió sonora exterior simulats

En el marc de la millora de la infraestructura dels FGC, s’estudia la possibilitat de remodelar per complet una de les estacions urbanes d’FGC a Barcelona. La remodelació considera l’excavació a cel obert i es portaria a terme treballant durant el dia a excepció d’una fase durant la qual es treballaria a tres torns ininterrompudament.

L’estudi acústic parteix d’una caracterització dels nivells sonors de les màquines que treballaran a l’obra mitjançant mesures de soroll in situ sobre màquines similars. A partir d’aquestes mesures, es porta a terme el modelat de l’entorn per a la posterior simulació de l’ambient acústic provocat per les obres, mitjançant programa de predicció acústica comercial. Finalment, es dissenyen les mesures correctores necessàries per a reduir els nivells d’immissió sonora exterior de forma que compleixin amb els límits normatius.

El resultat de l’estudi és la predicció dels nivells sonors exteriors en fase d’obra, així com el disseny de les mesures correctores per a complir amb la normativa. 

Comparteix-ho a...

Twitter Facebook
 
 
© 2012 AV Ingenieros - Avís legal - info@avenginyers.com - Tel. (+34) 936 74 31 91 - Disseny web MONTAWEB.com